Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Yüreğir Belediyesi’nden Yapılandırma Çağrısı

Yüreğir Belediyesi’nden Yapılandırma Çağrısı

Yüreğir Belediyesi’nden Yapılandırma Çağrısı

SON BASVURU TARIHI 31 ARALIK 2020

Yüregir Belediyesi, 7256 sayili Yapilandirma Kanunu kapsaminda, vatandaslarin tahakkuk edilmis borçlarini 18 taksitle yapilandiriyor.
Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi gibi kanun kapsamindaki diger borçlarini yapilandirmak isteyen vatandaslarin, bu kanundan yararlanmak için 31 Aralik 2020 tarihine kadar belediyeye müracaatlarini yapmalari gerekiyor.
31 Agustos 2020 tarihinden önce tahakkuk edilmis borçlari kapsayan yapilandirmada; pesin ödeme veya 6, 9, 12 ve 18 esit taksitlendirme imkâni saglaniyor.


Yüregir Belediyesi’nden yapilan açiklamada “7256 sayili kanun ile vatandaslarimiza geçmis dönem borçlarini ödemek için büyük bir imkân sunulmustur. Vatandaslarimizin belediyemize olan borçlarini faiz indirimleri ile birlikte yapilandirilmasi için basvurulari almaya devam ediyoruz. Son basvuru tarihi olan 31 Aralik 2020 öncesi mükelleflerimizin mutlaka basvuru yapmasi gerekmektedir. Bu zamana kadar borçlarini ödeyememis olan vatandaslarimiz belediyemize gelerek veya belediyemizin resmi web sayfasi üzerinden borçlarini yapilandirma ve ödeme imkânindan faydalanabilirler.
Borç yapilandirmalarinda pesin ödemeler daha avantajli olacak. Yapilandirmadan faydalanmak isteyen vatandaslarin bir an önce basvurularini yaparak son günlere birakmamalari gerekmektedir.” denildi.
Borçlar online tahsil edilebilecek
Pandemi nedeniyle belediyeye gelerek bizzat basvurmak istemeyen vatandaslar basvurularini ebelediye.yuregir.bel.tr adresinden yapilandirabilecekler.



  • Çarşamba 25.3 ° / 15.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 26.3 ° / 15.9 ° Güneşli
  • Cuma 28.5 ° / 16.5 ° Güneşli